top of page

akke-Hanke

Pirkanmaanliitto & Nuutajärven Lasikylän kulttuurisäätiö

Akke-hanke 2022-2023

Akke-hanke on keväällä 2022 käynnistynyt kehityshanke, jossa lisätään Nuutajärven ja Urjalan alueen elinvoimaisuutta ja vetovoimaa vierailijakeskuksen ja luovan yrityshautomon kautta.

VIerailijakeskus

Hankkeessa suunnitellaan Nuutajärvelle sijoittuva fyysinen ja digitaalinen vierailijakeskus, joka palvelee myös alueen muuta matkailua. Vierailijakeskuksen toimintaa pilotoidaan kesäkaudella 2023. Tärkeä osa hanketta on myös matkailuun liittyvän yhteistyöverkoston rakentaminen paikallisen kumppanuusverkoston sekä matkailuhankkeiden kautta. Lisäksi selvitetään kansainvälisen matkailun edellytyksiä ja tuotepaketteja sekä myyntikanavia. 

Ajankohtaista tietoa Nuutajärven Lasikylän tapahtumista ja muusta matkailuun liittyvästä löydät myös Nuutajarvi.fi-sivuilta:

JanikaKarttunen_GlassBubbleTree_1_WEB.jpg
JanikaKarttunen_Glassblowing_6.jpg

Luova yrityshautomo

Hautomon toiminnan tarkoituksena on tukea uusia luovien alojen ammattilaisia löytämään oma urapolkunsa. Lisäksi hautomo tarjoaa tukea yritystoiminnan käynnistämiseen sekä uusia mahdollisuuksia jo olemassa olevan toiminnan kehittämiseen. Hautomon pilotti käynnistyy

keväällä 2023.

Yhteyshenkilöt

Vierailijakeskus

Eskelinen_Maria_kuva.jpg

Maria Eskelinen

Hankevastaava 12/22-12/23
Urjalan kunnan tuottaja, matkailualan asiantuntija

maria.eskelinen@urjala.fi

Luova yrityshautomo

Hannakaisa-Pekkala-Profile-6.jpg

Hannakaisa pekkala

Hankevastaava 04/22-10/23
Muotoilija, luovan alan yrittäjä

hannakaisa.pekkala@nuutajarvensaatio.fi

bottom of page